2013-01-25 17:50:07• hírek • Póti Orsolya

Óriási párnacsaták a Züm Zümben

Második alkalommal került sor pizsamapartira a Szatmárnémeti Züm Züm Játszóházban. A nagy sikernek örvendő rendezvény után, február közepén igazi farsangi mulatság várja a kikapcsolódni vágyó gyerkőcöket.

Január 25-én, péntek délután két korosztály számára is pizsipartit szervezett a Züm Züm Játszóház: fél öttől a kicsik, 19.00 órától pedig a 6 éves kor fölötti gyerekek kapcsolódhattak ki a sok-sok játék és csoportos tevékenységek, szórakoztató foglalkozások mellett.

A Pizsamaparti keretében rengeteg játék, ének, tánc és párnacsata volt, és a meglepetésekről sem feledkeztek meg a szervezők. A Züm Züm Játszóház különböző minőségi játékai és felszerelései mellett a gyerekek alaposan kikapcsolódhattak, ezenkívül pedig csoportos foglalkozásokon is részt vehettek és pizsamájukat is bemutathatták egy parádé keretében

A Züm Züm Játszóház február 15-én, pénteken farsangi bált szervez két korosztály számára is. Délután 16.30 órától a legkisebbek, a 6 év alattiak mutathatják be jelmezeiket, este 19 órától pedig a 6 év fölöttiek érezhetik jól magukat a bulin.

Egy belépőjegy 20 lejbe kerül, a testvérek pedig kedvezményben részesülnek. A helyek száma korlátozott, ezért a szervezők kérik az érdeklődő szülőket, foglaljanak időben helyet a 0745-986-896, illetve a 0756-283-641-es telefonszámokon.

Züm Züm Játszóház a szatmárnémeti Grand Mall II. emeletén található.
Nyitva tartás: 10.00 - 20.30

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: